Szőrnövekedés gátló hatás fájdalommentesen

/ augusztus 2, 2018/ Egyéb/ 0 comments

Képzeld el, mennyivel könnyebb lenne az életed, ha kevesebbet kellene foglalkoznod a szőrtelenítéssel! Létezik egy egyszerű és teljesen fájdalommentes szőrtelenítési módszer, amit könnyedén beépíthetsz a napi rutinodba: A Silk Intensive szőrnövekedést gátló krém egy olyan testápoló, amely különleges hatással bír: képes csökkenteni a szőr növekedésének intenzitását, és ezáltal meghosszabbítani a két szőrtelenítő kezelés között eltelt időszakot. Az eredmény: Szőrnövekedés gátló hatás fájdalommentesen.

Mi ez a szőrnövekedés gátló krém?

Egy olyan testápoló, amely tartalmaz egy különleges, telocapil nevű hatóanyagot, amelynek a hatékonyságát klinikai kísérletek igazolják. Ez az összetevő az, amely azért felelős, hogy a szőrnövekedés lelassuljon, a szőrszálak mennyisége csökkenjen illetve az erősségük is mérséklődjön.

A három tényezőnek köszönhetően még a szőrtüszőgyulladástól is megszabadulhatunk a krém használata mellett.

Hogyan kell használni a Silk Intensive-et?

A termék bármilyen bőrfelületen alkalmazható, mivel semmilyen irritáló anyag nem található benne, és kizárólag növényi eredetű összetevőkből áll. Használható arcra is, vagy akár intim területeken, direkt úgy fejlesztettük ki a krémet, hogy ne okozzon problémákat semmilyen érzékeny területen.
A szőrnövekedés gátló krémet úgy kell használni, mint egy egyszerű testápolót, kenjük be a kezelni kívánt bőrfelületet, használjuk minden nap. Nem szükséges más testápoló terméket használni mellette, mivel a Silk Intensive önmagában is nagyon jó hidratáló, tápláló hatással rendelkezik.

Nyugodtan használhatod akkor is, ha épp terhes vagy, semmi káros összetevő nincs a krémben, amivel árthatnál a babának vagy magadnak.

A Silk Intensive segíthet abban, hogy ritkábban kelljen szőrtelenítened, hogy elkerüld a kellemetlen szituációkat, amelyek abból adódhatnak, hogy elfelejtettél epilálni, borotválkozni vagy gyantázni.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*